TV2Side2

Få den mannen av skjermen

madcon553270i
KLEINT: Tshawe (t.h) og Yosef i «Kan du teksten?».


Ok, TV 2.

Jeg har skjønt det. Realitydeltakere som vinner en programserie, får også sitt eget program på TV 2. Det er vel knapt nok tall for hvor mange tragiske realityskjebner som nå står og leder sine egne triste realityshow på kanalen.

Mulig det er vanskelig å rekruttere gode programledere i dette landet, hvorfor ellers tas folk rett inn fra gata for å lede et program i «prime time»?

Men finnes det ingen grenser? Hvor er kvalitetskontrollen?

Sist ut i katastrofale programledere, finner vi den ellers svært så sjarmerende, musikalske og rytmiske Tshawe Baqwa. Han danset seg inn i nordmenns hjerter i programmet «Skal vi danse». Sjelden har en ikke-kjendis (ja, la oss være ærlige, hvem i all verden ville kalt ham kjendis før han dukket opp på parketten?) kommet så til de grader gjennom skjermen.

Selv min faste kvinnelige leser på 53 år i Nordkjosbotn, som aldri har hørt på noe annet enn Ole Ivars, forteller at hun vrikker på hoftene når Tshawes og Yosefs siste hiphop-låt spilles på harrykanalen P4. Og at min mor vurderer å kjøpe siste albumet til MadCon, sier vel sitt om hvilken effekt hoftevrikkingen til Tshawe hadde på middelaldrende kvinner.

Vel fortjent, spør du meg.

Men: Det burde stoppet der.

Nå har jeg lidd meg gjennom to programmer av «Kan du teksten?» med Tshawe og makker Yosef. Og sjelden har jeg sett større makkverk på norsk tv. Etter en runde med det som best kan kalles student-tv, kjenner jeg et akutt behov for å innta beroligende midler i flytende eller pilleform.

Dessverre skriver ikke norske leger ut Valium på grunn av diagnosen tv-angst. Selv om de kanskje burde.

Bedre blir det ikke med TV 2s fullstendige mangel på gangsyn. Hør bare hva prosjektleder Kari Hansmark uttalte til sitt eget nettsted like før første program gikk på lufta:

- Jeg tror faktisk dette er den beste programlederdebuten jeg har sett.

Hansmark kan umulig ha sett samme program som meg.


For det første er hele konseptet et dårlig rip-off fra TV 3-suksessen «Singing Bee» (de har i det minste en sjarmerende programleder).

Langt verre (og da mener jeg LANGT VERRE) er programlederprestasjonene. Det er så pinlig. Det er så kleint. Og det er så ufattelig drøyt. 

Hvorfor skal to voksne menn sette seg ned på kne og imitere sanglåta mens deltakeren synger? Why, o'why? Og kjære TV 2, hvem i all verden skriver vitsene til radarparet Tshawe/Yousef? En vernet bedrift?

Replikker fremføres fullstendig uten sjarm, programlederne kløner langt utover det som må kunne sies å være akseptabelt selv for et drøyt nachspiel og innpakningen er attpåtil teknisk dårlig.

Greit.

Så er det ille. Men er det Tshawes feil? Nei, TV 2 får ta skylda sjøl. La nå proffer gjøre jobben som programledere, og la realityvinnere få med seg en pen sjekk og en pokal.

Og la det for guds skyld bli med det!
23.apr.2008 / 21:44

Kommentarer:
Postet av: wenche

TAkk!!! underholdningstilbudet blir jo bare verre på tv2 hele tiden.. jeg fikk vondt i magen av det programmet

24.apr.2008 @ 23:51
Postet av: yesme

og hvem i all verden skriver bloggene for deg? Ble liksom innlegget litt bedre eller morsommere når du foreslo at de dårlige vitsene var skrevet av en vernet bedrift. Det synes ikke jeg.

25.apr.2008 @ 17:13
Postet av: lille my

Skjerp dere... Vis Tshawe vil ha sitt eget underholdnings program på tv sammen med yosef, så må han jo for svingende få lov til det.. Synes det er koselig jeg... La nå mannen få gjøre som han vil da... Eller er dere rassister alle sammen???

25.apr.2008 @ 17:19
Postet av: G

at du klarer å blande inn rasisme her sier mest og deg lille my. Har ikke sett programmet, men sier meg enig med bloggeren på generelt grunnlag.

25.apr.2008 @ 17:32
Postet av: nn

Jaaa. Selfølgelig er man rasist da.
Usaklig.

25.apr.2008 @ 17:37
Postet av: undrer

Rasisme? bloggeren skriver jo at han liker Tshawe så hvor er liksom rasismen? d må være lov å si sin hjertens mening om noe som går på tv uten å bli beskyldt for sånt tull.. jeg så litt av programmet selv denne uken og syns det var et forferdelig dårlig program, enig med bloggeren, tv2 må skjerpe seg og velge folk som kan jobben sin..

25.apr.2008 @ 17:39
Postet av: alfaalfa

haha yesme, for en dust du er, snakk om pinli, du jobber kanskje på værna bedrift selv

25.apr.2008 @ 17:41
Postet av: Woho!

Viss dere har så mye imot han så kan dere jo bare se på en annen kanal så lenge, er ikke verre enn det :)

25.apr.2008 @ 17:50
Postet av: milla

Forferdelig program ja..Uff!
Er også litt kvalm av alle deltagere av realityshow som får eget program. Helst sånne folk som gjør alt de kan for å komme på tv.
Dessuten får man se igjen de samme gjestene i flere program. Go morgen Norge, Thomas og Harald osv.
Så kommer de til Dorthe Skappel da, som hver lørdag nyter og vise frem sine designerklær og flate personlighet. Hva faen er hu kjent for? Opptakene med henne må jo ta flere timer/dager så selvopptatt hun er. Kamera må jo ta de riktige vinklene av henne, hun må sitte "perfekt" og så må hun jo helst ha vind i håret og spakkel i trynet hvert 5.minutt. Alt for å dekke over at hu er nesten 50 år!
En annen jeg vil få ut irritasjon over er tv pastoren. Hadde ikke ville stolt på å kjøpe en bruktbil av han..Ekkel fyr!
Helgeprogrammene er jo verst, når folk gjerne vil slappe av med tv.

25.apr.2008 @ 18:16
Postet av: uenig

Det er ikke programlederne det er noe galt med. Det er konseptet som ikke fenger. Det blir en seriøs quizz som tar bort mye av underholdninga. Singing bee er en konkurranse som ikke er for seriøs. Her kan seerne synge med og kose seg. Det er den slags underholdning vi seere vil ha.

25.apr.2008 @ 18:32
Postet av: uenig

Det er ikke programlederne det er noe galt med. Det er konseptet som ikke fenger. Det blir en seriøs quizz som tar bort mye av underholdninga. Singing bee er en konkurranse som ikke er for seriøs. Her kan seerne synge med og kose seg. Det er den slags underholdning vi seere vil ha.

25.apr.2008 @ 18:33
Postet av: MEG

jeg for min del ELSKER tv2s kan du teksten
:) syns de er kjempebraa! beste programlederene også!

25.apr.2008 @ 19:11
Postet av: Kåre

"Dessverre skriver ikke norske leger ut Valium på grunn av diagnosen tv-angst. Selv om de kanskje burde" Hehe, det er jo ikke så vanskelig å finne Av-knappen da.. Eller?

25.apr.2008 @ 19:29
Postet av: Camilla

Herregud da folkens! Har dere bare en kanal? Vist dere ikke liker "kan du teksten" så bytt kanal.. Det er ikke værre.
Jeg syns det er et ganske morro program og alle mine 3 barn ser det..
La Tshawe få ha programmet sitt:-)

25.apr.2008 @ 20:15
Postet av: yesme

alfaalfa: Det var en intelligent kommentar fra deg. Hvis du jobber litt med rettskrivingen, kommer budskapet ditt enda bedre fram. Lykke til.

25.apr.2008 @ 20:50
Postet av: lalapooo

Og hvis man ikke liker innlegg kan man bare skifte side;)
Ikke alle som har kabeltv heller.

25.apr.2008 @ 21:11
Postet av: Hm...

Herregud, begge to skaper liv i programmet...

De har hatt sitt eget program på the voice med å kødde ringe osv, så de er ikke programledere for første gang.. og folk likte Tshawe før den danse konkurranse greia.. d r absolutt Norges beste musikk gruppe.. Jeg har sett det et par ganger og jeg tror ikke at showet hadde vært det samme uten dem.. absolutt ikke..! De sjarmer med den personligheten de har... ser jo ikke så værst ut heller! Blir bare så...:@

Tshawe ruler ja.. singing bee er nede... det her er oppe nå.. og det her er ja kansje synge men helt forskjell fra singing bee... Du er litt syk.. trenger ikke de pillene fordi du har sånn angst eller hva du enn har.. u trenger piller fordi du sliter med livet !
Du hadde ikke gjort bedre jobb selv...

25.apr.2008 @ 21:12
Postet av: aricas

faeeeeeen!!! fååå han ut! han er en vede3rstyggelighet!!! han er mørk og har langt hår!!!! vi må forene oss rundt flagget, flagget fedrene til kong harald og fam skapte(?) , holde nationen i sjakk!!! vi har ingen minoritet fordi vi kjører nulltoleranse, derfor vil vi ikke ha tshawer som faktisk kan danse og kan synge til å representere oss!!!! vi har vidkun:8

25.apr.2008 @ 21:16
Postet av: smartass

nå er det nok, har aldri hørt sånn tull, tshawe & yosef rocker!! de er fete morsomme og kule ikke minst GODE programledere, de som har no imot det er HATAZ hva med han styggingen på singing bee*? det er han dere burde snakke om, ikke har han vunnet en dritt, ikke solgt no spess, itilegg har han en jævli irriterende stemme når han skal skrike hele tiden.... (- til alle sammen)tenk dere grundig igjennom.. hvis madcon hadde vært hvite tror jeg ikke dere hadde snakket om dette az.. u hataz cause young blacks getting cash money,.. de fortjener det!

25.apr.2008 @ 22:00
Postet av: olabil

Her var det ufattelig mange redarderte mennesker.

Det er en blogg som består av en manns meninger. De syns jeg bloggforfatteren skal få lov til å ha.

Men i stedet for å si deres mening om programmet, så hakker dere løs på hverandre som en gjeng hodeløse kyllinger.

Etter å ha lest kommentarene, ser jeg bare en gjeng ordblinde og/eller rasister.

Mest pinlig er jo yesme. Minst pinlig er lalapooo som jo har et godt poeng.

Når det er sagt: God blogg. Godt poeng. Hele TV 2 er full av programledere som er eks-realityfolk.

Ola fra Sandefjord

25.apr.2008 @ 22:01
Postet av: P4 elsker

Nå har jo de to vært programledere lenge før han vant "skal vi danse". Så de er vel ikke to ferskinger i forhold til dette.
Det er kanskje ikke å forvente at så mange på bloggen her visste dette, da dette var før Tshawe var i Se & Hør:)

25.apr.2008 @ 22:06
Postet av: p4-hater

jeeeez... stolt av å høre på p4? det er triste greier ass

25.apr.2008 @ 22:17
Postet av: angela

helt enig med dere som ikke liker verken programmet eller tshawe,eller andre elendige programledere..det er mye elendig underholdning på norsk tv!!! utrolig merkelig at ramsey og anne mona ikke har fått reality show ennå...

25.apr.2008 @ 22:29
Postet av: Henriette

Programmet er for masete etter min mening. Det blir for mye av det "gode"

25.apr.2008 @ 22:39
Postet av: Monica

Blogforfatteren kan ikke være den skarpeste kniven i skuffen. Vedkommende klarer ikke å ta i bruk en fjernkontroll og skifte kanal hvis det er så forferdelig å se på programmet. Jeg for min del synes det er koselig tirsdagsunderholdning, og gøy å synge med. Programlederne er like sjarmerende som Glam i singing bee

25.apr.2008 @ 23:49
Postet av: cv

domme domme folk!

26.apr.2008 @ 00:36
Postet av: Kristin ;)

Lige SÅ mye bedre Yosef.. Tshawe tror at han e någe, men e egentli bare rar. Det e sje kult å tro du e kulare enn andre. Å "kan du teksten" må verr det kjedeligaste programmet så går for tiå.. |-)

26.apr.2008 @ 00:43
Postet av: Christine

TAKK! Jeg kunne tenkt meg å melde meg på dette programmet, men er glad jeg ikke gjorde det. Kunne aldri tenkt meg å stå på scenen med de to tullingene. Og sangen deres som de har fått så mye skryt for er jo bare rip-off fra en engelsk artist. De har ikke forandret på noe på sangen heller.

26.apr.2008 @ 07:17
Postet av: Paahl

Ganske så enig! Men så irriterte jeg meg grønn over disse to allerede på "the voice"; der ble det bare rot.
Men at du(forfatter av bloggen) har lidd deg gjennom to programmer av dette mølet er jo enda mer trist! Wtf?!

26.apr.2008 @ 09:19
Postet av: Tor-Åge horrigmoe

ja synest det er noen fjotter som spretter rundt i programmet og prøver og være artige.fikk vondt i magen første gang æ så det.Klarer ikke se på det mere.Få inn noen som er normale.

26.apr.2008 @ 10:05
Postet av: milla

Det er greit at du har meninger. men desverre så hadde du ganske kjedelig og tørr humor. ville ikke sittet på en date med deg for å si det slik.

26.apr.2008 @ 10:52
Postet av: Konard

så sant , så sant

26.apr.2008 @ 10:55
Postet av: Vibeke

er det mulig. Forfatteren av denne bloggen må da få lov til å ha sin mening. Ja, hun kan skru over på en annen kanal, men det må da være lov til å kommentere noe man ikke synes er bra allikevel. Jeg er ganske så enig. Jeg liker Madcon, men de fungerer ikke som programledere i det showet. Og hva skjer med Tshawe? Han bidrar ikke noe spesielt. Det er jo Yosef som leder an.
ganske dårlig program. Men man kan i alle fall vinne mer penger enn i singing bee.

26.apr.2008 @ 11:48
Postet av: Line

Tshawe har vært en underholder i mange mange år, (altså han er ikke en reality kjendis;)!) både som artist og i det siste programleder for the voice. Synes han gjør en strålende jobb, jeg!

26.apr.2008 @ 16:20
Postet av:

Jeg er så enig med deg! Fjern de fra skjermen! Madcon turned Badcon!!

27.apr.2008 @ 10:28
Postet av: lilu

For dere som liker Tshawe og Yosef, eller ikke liker.. Sjekk ut guttas blogg her:www.girlfriend.no/madcon

29.apr.2008 @ 14:14
URL: http://www.girlfriend.no/madcon
Postet av: Vis love

at du mener singing bee som ledes av han wigwamtransen er bedre enn Mad con sier vel nok om denne kvasiintellgente bloggeren.. Sug pikk a!

30.apr.2008 @ 02:47

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5822754
hits