TV2Side2

Ukens opp- og nedturer

Skråblikk på uka som gikk

OPPtur

Denne uken kom meldingen av Frøken Norge, Tonje Elise Skjærvik er blitt singel. Den smellvakre 18-åringen fra Åfjord nådde riktignok ikke opp i Miss World-konkurransen, men vi tviler ikke et sekund på at hun når til topps hos gutta her hjemme på berget nå som hun er ledig på markedet. Opptur for single og håpefulle gutter.

Kronprinsparet har tatt til fornuften etter kritikken om at de sløser for mye - samtidig som de snakker så engasjert om verdens fattige. Nå har de tatt første steg mot en noe mer sparsommelig livsstil, ved å velge å fly businessklasse fremfor førsteklasse når de er på langreiser. Ved å snobbe (litt) ned, nærmest halverer de reiseutgiftene - og sløsingen. Opptur at de viser moderasjon, men de har fortsatt langt igjen!

Britney Spears ga ektemannen Kevin Federline marsjordre denne uka. Det var ikke et minutt for tidlig! Kevin har oppført seg som en slask og en tulling fra dag én, og har vært en betydelig bidragsfaktor til Britneys forfall. Samme dag som hun leverte inn skilsmissebegjæringen, strålte hun ny og sexy i talkshowet til David Lettermann. Forhåpentligvis er hun på vei tilbake - etter to lange år i dvale og forfall. Det vil være en opptur!

Den norske MTV-sjefen jobber for å få verdens største musikkprisutdeling, MTV European Music Awards, til Oslo. Vår knøttlille hovedstad (sett i europeisk sammenheng) er ikke akkurat en arena som overbrukes ved store happenings. Det er en opptur at noen jobber for å få satt Oslo på kartet - også i internasjonal musikksammenheng.


Husker du sangen? "Her kommer Julius som alle vil se… Han svinger seg i toppen av et tre…" Den aldrende helten fra Barne-TV, apen Julius, ble pappa natt til søndag. I den glade nyheten ble det også opplyst at han brukte to sekunder på "hendelsen" som gjorde hans kjære Dixi gravid. Opptur at enda en kjendis er blitt pappa, men nedtur for Dixi at seansen ble i korteste laget.

NEDtur

Kjære, vakre, supre Samatha Fox… Snakk om nedtur. Jeg fant fram den gamle plakaten jeg hadde hengende på gutterommet på åttitallet, krøllet den sammen, og pælmet den da jeg fikk høre at hun dukket opp drita full til møtet med TV 2s "Gylne Tider". Det ble en nedtur for alle oss som var unge gutter i hennes glansdager, en ekstra stor nedtur at sexsymbolet så til de grader har forfalt og ødelagt sitt sexy image.

Kåre Conradis intime og pikante nakenbilder av seg selv og kjæresten Mariann Aas Hansen fremdeles dukker opp på forskjellige nettsteder. Det må være guffent og slitsomt for kjendisparet. Sist det skjedde, var tidligere denne uka da en "kreativ sjel" hadde laget en video med nakenbildene. Nedtur at pubertale tullinger med hjemme-PC ikke kan respektere kjendisenes privatliv.

"Disse er utro på julebordet" skrev Side2 i uka som gikk. Nedtur å bli minnet på den syndefulle julebordssesongen står for døra. Strenge advarsler er allerede oversendt min kjære (som til overmål bor i Bergen). Men opptur at hun ikke passer inn i noen av kriteriene for "typisk utro", ettersom hun verken er mann, har vært gift lenge eller vokste opp på 70-tallet.

Julerushet er for lengst i gang. Jeg får frysninger på ryggen og blir kraftig provosert av handelsstandens stadige fremskyvning av jula. Snart står nissen på Egertorget i juli og deler ut flyere med tilbud på juletrepynt. Det er ikke bare en nedtur, men en skandale…

Norske Yasmin Garcia kunne onsdag vunnet den spanske utgaven av Top Model. Hun var én av tre finalister! Men de spanske TV-seerne må ha vært kraftig ruset på sangria, for konkurransens vakreste og utvilsomt beste kandidat, Yasmin, ble stemt ut. Ukas TV-nedtur.

10.nov.2006 / 11:27:15

Kommentarer:
Postet av: petter

for en bra og morsom blogg!

10.nov.2006 @ 12:30:25
Postet av:

Tonje Elise Sjærvik er ikke singel. Hu bor og er sammen med sin samboer Stig Humstad. Se og hør har totalt forvridd alt hun sa..

11.nov.2006 @ 01:13:30
Postet av: Nina

Jeg skal nok fint klare å holde meg på matten... Det er tross alt DU som skal på julebord, og ikke jeg! Hehe;)

20.nov.2006 @ 13:36:12

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/index.bd?fa=tb.add&id=2660313
november 2006
ma ti on to fr
1 2 3 4 5
6
7 8 9
10
11 12
13 14 15
16
17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
hitsimg