TV2Side2

MTV-festens «Hot & Not»

thomas2
Side2 på jobb backstage i Køben - jeg er definitvt en kar som burde vært på «not»-lista med kveldens tåpeligste flir. (Foto: Tor Erling Lund)

Klikk her for alt om årets MTV-galla!

Slett ikke alt var like hot da MTV-sirkuset rullet inn i København. Det var nemlig mye not også. For da jeg dekket MTV European Music Awards sist uke, ble det et merkelig sammensurium av drita rockere, dopa rappere - og vakre popartister.

Her er oversikten: MTV-festens hot & not!


DE HOTTE:

51828-46Rihanna: Hvis Justin Timberlake var festens konge, så må Rihanna være dronning. Jeg trodde jeg hadde sett kveldens mest sexy antrekk da jeg så henne backstage i en ultrakort bling-bling-kjole fra desingeren Roberto Cavalli. Feil. For på scenen i Bella Center var Rihanna - om mulig - enda hottere i sitt bunny-inspirerte kostyme, en tettsittende body med en avklippet smokingskjorte under. Se opp for denne Barbados-fødte dama fremover. Hun er en ener på listene over verdens mest sexy kvinner, og tar innpå så det synger (bokstavelig talt) på hitlistene.

justinJustin Timberlake:
Ja, gjorde som han lovet, og tok med sexy tilbake til København. Har egentlig aldri vært noen stor fan av Justin, men det kan blant annet skyldes hans fortid som boyband-musiker og Britney-kjæreste. I dagene etter MTV-utdelingen var det to ord på københavnernes lepper. «Sexy» og «Justin». Han var kul som få med trendy dress, tredagersskjegg og snauklipt skalle. Men hvor var Cameron Diaz? Hun holdt seg klokelig i bakgrunnen (selv om ryktene hevder hun var i byen) og lot Justin sjarmere både danske piger og verdensstjerner. 1-0 til Justin for heftig utskjelling av en europeisk reporter som prøvde å gi stjernen en plastikkpupp. - Din degenererte idiot! skrek Justin. Well said.

Side2 TV: Se intervju med Justin her!

marit larsenMarit Larsen: Som en frisk høstbris fra Norge sjarmerte Marit Larsen absolutt alle hun møtte på sin vei. Selv hevder Marit at hun er «sjenert», men jeg stiller meg fullt og helt bak skamløse Petter Stordalen som dagen etter MTV-utdelingen roste Marits enorme sjarm opp i skyene. - Jeg får tårer i øynene og gåsehud! utbrøt Stordalen entusiastisk hos Fredrik Skavlan i Først&Sist. Marit Larsen snakker kanskje lavmælt og gjør ikke så mye ut av seg - men hun er en polert diamant som stråler sterkere enn mange av de internasjonale stjernene bare ved sitt vevre nærvær.

julietteJuliette Lewis: Ok, hun så ut som et middels takras med indianerfjær i håret og en tacky og alt for kort kjole. Jeg så trusa hennes to-tre ganger, høyst ufrivillig (nei, det er ikke stilig eller sexy med fulle damer som skrever). Motemessig er det rett inn på NOT-lista i ekspressfart, der ligger hun like dårlig an som Mira Craig. Men Juliette er hot og kul, rett og slett fordi hun gir blanke f…! Det var lenge stille rundt henne etter hennes banebrytende opptreden i «Natural Born Killers», men nå er Juliette på full vei tilbake, både som musiker med Juliette and the Licks og som skuespiller. Forøvrig sist sett som psykotisk eks-kjæreste i helgas «My name is Earl» på TV3.

Side2 TV: Se intervju med Juliette her!

nellyNelly Furtado: For anledningen med kort og maskulint hår og tidenes henna-tattovering stirret hun oss intenst i øynene mens hun fremførte låta «Maneater». Nå overbeviser Nelly! Bort med det søte imaget - og fram med «manne-eteren». Sveisen var så stram at den gikk James Bond en høy gang, og stilig at hun tør kombinere maskulin sveis og tattoveringer med feminin ballkjole. Nelly er banebrytende tøff!

adrienAdrien Brody: Jo mer voksen den Oscar-vinnende skuespilleren blir (nå 33), jo hottere blir han. Adrien kom til festen som en krysning av en italensk fotomodell, kvinnebedårer og moteløve. Hvem skulle tro at karen var døden nær etter en mc-ulykke for ti år siden?

charlotte tCharlotte Thorstvedt: Norske MTV er kanskje ikke den kanalen i MTV-universet som får mest oppmerksomhet. Ufortjent, med tanke på talentfulle Charlotte som utvilsomt er en av kanalens hotteste og mest sjarmerende VJ! I København tok hun pusten fra oss alle med en råkul og sexy kjole fra designeren Zack Posen, sko fra eksklusive Marc Jacobs og tilbehør fra den svenske designeren Marlene Birger. Selv om hun vandrer rundt superstjernene med verdens største naturlighet, har hun begge beina godt plantet på den norske landejorda. Du er en stjerne, Charlotte!


På TV så det polert og flott ut, men det skjedde mye rart backstage i Bella Center i København. Det kan du lese om her… Før du sjekker not-lista under.

charlotte, nelly og rihanna
Nelly Furtado, Charlotte Thortvedt og Rihanna var uten tvil MTVs visuelle høydepunkt! (Foto: Thomas Olsen og Getty Images)

...OG NOT!

flaggetUSA: - Velkommen til MTV European Music Awards, annonserte Justin Timberlake.
Amerikanske Justin Timberlake.
Deretter introduserte han sine egen landsmenn: Snoop Dogg, P Diddy, Kanye West, Timbaland, Gnarls Barkley, Cassie, Juliette Lewis, Pharell Williams, Kelis… Samt Rihanna (Barbados), Jet (Australia) og Nelly Furtado (Canada).
Hvor var de europeiske innslagene? De glimret i all hovedsak med sitt fravær. De eneste europeiske artistene som mottok pris, var de tre britiske bandene Muse, Depeche Mode og Justice vs. Simian! Og de regionale prisene (altså de beste artistene i de forskjellige europeiske landene) ble knapt viet oppmerksomhet under hovedsendingen. I stedet presterte europeiske MTV å dele ut hele to priser til showets egen vert, amerikanske Justin Timberlake.
Meningsløst.
Vi har så ufattelig mange gode artister i Europa, at vi på ingen måte trenger å kikke over dammen for å kunne dele ut priser for beste musikk i Europa. Takk, USA, for alt dere har gitt oss (med unntak av Bush, krigen i Irak og junk-food). Men neste år bør dere ha respekt nok til å bli sittende blant publikum - og la vår egen musikk få glimre.

sugababesSugababes: Gjesp. Tre veldig vakre - og veldig kjedelige - damer. Da vi møtte dem backstage, hadde ikke engang kontroll på at de hadde kommet med et nytt album (remix, vel å merke, men fra deres eget plateselskap). Sugababes burde blitt oppløst da de for n'te gang ble splittet opp i fjor. Ellers overhørte vi følgende fra jentene: «Naturlige former er det vakreste». Sier de nesten anorektiske jentene.

avidAvid Merrion: Tullebukk av en komiker som parodierte Madonna. Nå har jeg ingenting i mot å kødde med gamle Madde, men Avid Merrions opptreden var ikke mindre enn pinlig. Ta med showet ditt tilbake til off-off-off-Broadway.

boratBorat: Høstens hotteste filmstjerne bleknet under MTV-showet. I fjor ledet han sendingen fra Lisboa med glans - og var selvskreven gjest under årets København-show. Men kasakhstaneren kom aldri til Køben. Derimot avleverte han en pinlig senanse på storskjerm.

miraMira Craig: Det er blitt stille rundt vår egen Mira de siste månedene. Hun var vårens hotteste her på berget, deretter kjølnet det raskt. Hun dukket sjarmfull og sprudlende opp i Køben, og fikk oppmerksomhet fra Timbaland som var i ekstase over den norske og eksotiske ungjenta. Timbaland rabulerte i vei over kroppen hennes. - Hun har en kropp som ikke passer til lyden som kommer ut av munnen hennes, hvis du skjønner hva jeg mener… Jeg liker henne, og skal prøve å hooke opp med henne etter showet, gliste Timbaland. Joda, han er inne på noe. Men nå må Mira snart kutte ut sine hjemmehekla antrekk. Det passer dårlig på en MTV-galla. Strengt tatt passer det dårlig overalt å dukke opp med grytekluter på kroppen…

keyaneKanye West: Var nominert til beste video - men tapte. Og var utvilsomt MTV-festens dårligste taper. Mistenker at Kanye har røyka i filler sine små grå, etter at han stormet scenen mens vinnerne, Justice vs. Simian, holdt sin takketale. Kanye rappet mikrofonen fra prisutdeler Timbaland og utbrøt at prisutdelingen hadde «mistet sin troverdighet» siden han ikke vant. Nei, Kanye, det er du som mister din troverdighet! Skandalene forsatte backstage, der artisten prøvde å stjele (!) prisen fra Justice vs. Simian.
06.nov.2006 / 10:47:51
Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/index.bd?fa=tb.add&id=2607488
november 2006
ma ti on to fr
1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
hitsimg