TV2Side2

Hollywoods verste mødre!

mammaer
Uff. Tenk om en av disse tre var din mamma! (Foto: Side2 arkiv)

De er flinke til å lage skandaler - og for sladderpressen blir ikke dagen den samme uten...

Men hvordan er de å ha som mødre?

Det er særlig tre kvinner, som også er godt kjent for oss i lille Norge, som vel kvalifiserer til tittelen «Hollywoods verste mødre».

Debatten raser på internasjonale blogger - nå inviterer vi norske lesere til å si sin mening her på Side2s kjendisblogg.

Vi spør: Hvem av disse tre «praktmødrene» er Hollywoods verste?

Anna NicoleAnna Nicole Smith: Ble gravid med en paparazzifotograf (!) og fødte forrige uke. Anna Nicole hadde sønnen Daniel fra tidligere.

TILLEGG: Etter at dette blogginnlegget ble skrevet, døde Daniel av hjertestans da han besøkte moren på sykehuset. Han hadde lenge vært narkotika- og alkoholmisbruker, men talspersoner for Anna Nicole hevder dette ikke var skyld i dødsfallet.

Stakkars gutten fulgte mamma gjennom skandale etter skandale. Først var hun «eksotisk» danser (eller stripper som vi kaller det), utbrettspike i Playboy før hun roet seg ned (øh) og giftet seg med 62 år eldre J. Howard Marshall. Sønnen Daniel har også fulgt den endeløse rekken av rettssaker om arven etter oljebaronen. På toppen av det hele, har han måttet se mammas skandaløse opptreden i det sinnsyke realityprogrammet «The Anna Nicole Show» - trolig noe av det mest tilbakestående som noensinne er sendt på TV (faktisk enda verre enn Big Brother).

Det kan ikke ha vært særlig greit å være Daniel!

britneyBritney Spears: Heller ingen drømmemamma. Hun har klart mirakelet å forvandle seg fra en sexy og beundringsverdig popprinsesse til en surrete og fallert eksstjerne. For tiden verserer en privat hjemmevideo på internett - der Britney sitter og snøvler og prater om tidsreiser! Er hun full eller dopa? Nylig skiftet hun bleie på sønnen i en eksklusiv butikk. Og til stadighet «mister» hun sønnen Sean i gulvet eller dulter hodet hans borti skarpe gjenstander. Britney er blitt et prakteksempel på hvordan man ikke skal bære sønnen sin. Til og med barnevernet har gransket den fallerte stjernen og småbarnsmoren. Ikke så rart, kanskje, når man ser avslørende videoer av hvordan Britney gang på gang er i ferd med å miste sønnen. Hun er også tatt på fersken mens hun kjører rundt med en usikret baby i bilen, og ved en anledning ble lille Sean Preston liggende alene i stekende sol. Nylig ble hun heldigvis observert mens hun kjøpte diverse sikkerhetsprodukter for babyer for 10 000 kroner.

Vi får håper hun kjøpe styrthjelm til stakkars Sean, så han slipper å få varige hodeskader av sin slepphendte mamma.

FOTNOTE: Tirsdag kveld ble Britney mamma - igjen... Vi får håpe hun har lært av sine feil med Sean Preston...

CortneyCourtney Love: Hvis du blir flau av at dine foreldre skal gi deg en klem foran klassekameratene, bør du tenke om igjen. For Courtney - det er moren sin, det! Snakk om å leve livet helt på kanten - med narko, fyll og blotting på riksdekkende TV. Man kan jo også tenke seg hvordan det føles for datteren Frances Bean å vite at mamma brukte heroin de første månedene av svangerskapet. Til overmål snakket hun ut om det i Vanity Fair. Oppslaget førte til at barnevernet hentet Frances. Det var i -92, men etter kort tid fikk Courtney tilbake datteren. Etter selvmordet til Kurt Cobain har det gått i nedoverbakke for Courtney (skjønt nedover og nedover, har hun noensinne vært på høyden?). I 2003 hentet barnevernet nok en gang Frances - på grunn av Courtneys omfattende narkotikamisbruk og gjentatte rettssaker. I 2005 fikk hun datteren tilbake, men det spørs vel hvor lenge det vil holde. Hun blir stadig fotografert på vei inn og ut av rehabilitering...

På tide å bli nykter, Courtney?

Kom med din mening om Hollywood-mødrene i kommentarfeltet under.

Hilsen Thomas

02.sep.2006 / 18:58:41

Kommentarer:
Postet av: petter

courtney, uten tvil, tenk at hun tok heroin!

02.sep.2006 @ 19:47:31
Postet av: OLEV

Hvem er verst? Alle er jo helt forferdelig ille, det er skikkeli sjukt de burde ikke få ha barn

02.sep.2006 @ 19:48:08
Postet av: libertine

hahaha none of them can hold a candle to my mother :)

04.sep.2006 @ 14:43:59
Postet av: Line Victoria

Bildet av C Love kunne like gjerne ha vært et bilde av meg fra siste firmafest.
Den festen var egentlig ganske kjedelig, grunnen til at jeg ble så lenge på festen var fordi jeg ikke kunne finne trusa mi..

Line Victoria

06.sep.2006 @ 12:20:43
URL: http://linevictoria.mobilblogg.no
Postet av: Thomas

Uff da Line. Glemt trusa di på Nesodden nå igjen?

06.sep.2006 @ 22:23:50
URL: http://thomasolsen.nettblogg.no
Postet av: Pål

Den verste mammaen er muligens en av disse, men å ha deg som pappa ville vel vært verre?

11.sep.2006 @ 22:07:29
Postet av: Line Victoria

Var firmafesten på Nesodden? DÆVEN, da var jeg drita da!

Eller var det nachspiel?! Samma det, var full så full at jeg vet ikke om noen enten hjalp meg opp i senga eller tok meg bakfra.

Love LV

21.sep.2006 @ 19:17:27
Postet av: Anja

Hmm, står vel mellom Smith og Love.. Britney er ikke i nærheten sammenlignet med de to!

15.okt.2006 @ 18:15:05

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/index.bd?fa=tb.add&id=1948113
oktober 2006
ma ti on to fr
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
hitsimg