TV2Side2

Kjendisløgnen

ari behn
Kommer Ari? Ja, hvis man skal tro overivrige informasjonsmedarbeidere. (Foto: Scanpix)

Dette er den typiske terrortelefonen vi underholdningsjournalister får nærmest daglig:

- Åååh, dere må bare komme på premieren i kveld! Det kommer såååå mange kjendiser! Blir helt smekkfullt, dette kan dere ikke gå glipp av!

Etter 15 års erfaring som journalist, kjenner jeg lusa på gangen når en informasjonsmedarbeider ringer, enten det er fra teater, showscene, kinoene - eller som i går: Fra en TV-kanal.

Zahid Alis julekalender denne jula skulle innvies med stor kjendisfest på utestedet Hard Rock Café i Oslo. I utgangspunktet valgte vi å droppe å dra dit. Det fikk holde at vi anmeldte selve programmet, mente jeg som reportasjelder. Og sjefen min, reportasjesjef Gaute, var enig. Ola Thune og kona Haleh

Det var før det begynte å tikke inn med sms-er: "Kommer dere?"

Så var det stille en stund.

Før: "Dere MÅ komme! Ari Behn kommer! Ganske sikkert, i hvert fall... Og Tone Damli Aaberge kommer garantert, ja hun står på gjestelista, og det er garantert at hun kommer! Dessuten renner det inn med kjendiser her nå" lød reklamen.

Ok, vi får ta en kikk, mente jeg og fotografkollega Paul Weaver.

Så vi la turen til Hard Rock, fikk våre obligatoriske ølbonger (og ja, vi brukte dem) mens vi ventet på at de virkelig store navnene skulle komme.

Men: Ingen Tone. Og i hvert fall ingen Ari Behn. Mens Paul spiste seg gjennom den gratis buffeten en tre-fire-fem ganger, valgte jeg å overvåke inngangen mens jeg nippet til en doven øl.

Ligner ikke det litt på Tone, da....? Nei, gammel dame med lik pels. Men det der... Det må jo være Ari?! Hmmm, nei, kjip og slesk kar med femisveis og blomst.

Dette er altså det store problemet for underholdningsjournalister: Hvilke saker skal vi gå på - og hvilke skal vi droppe?

Jeg mener nemlig det er ganske meningsløst å gå på en fest, bare for å ta bilde av intetsigende kjendiser som ikke har noe mer å melde enn "ååååh, som jeg gleder meg til å se showet".

Yeah, right. Dere er her for gratis børst, tenker jeg.

Vi følte oss forpliktet til å ta noen bilder, siden vi uansett hadde forsynt oss av gratis øl og mat (for å være ærlig, så har jeg ikke dårlig samvittighet). Men bildene begrenset seg til Zahid Ali som ser rar ut sammen med "komiker" Herodes Falsk, Siw Anita Andersen som smiler pent og Kripos-etterforsker-som-ble-privatdetektiv-som-ble-Krips-sjef-som-ble-privatetterforsker-som-ble-TV-etterforsker Ola Thune med fruen Haleh.

I den grad det måtte være noe å skrive om, så var det at Thune viste stor interesse for løkringene, og at forsynte seg cirka tre ganger.

Og forøvrig dukket en avdanket fotballspiller opp med en venn.

Joda. Virkelig verdt å dra på.

Men sånne kjendisløgner er blitt industriens nye varemerke. Det reklameres med de hotteste navnene - og ikke minst: "De kommer garantert!".

Men jeg må ta litt av skylden for at vi i det hele tatt dro dit på min egen kappe.

For hvem er vel tjukk nok i hodet til å tro at Ari Behn kommer på en julekalenderfest? Og enhver logisk sans sier at Tone Damli Aaberge for tiden ligger lavt etter at hennes dansepartner Tom-Erik "tilfeldigvis" ble singel samtidig som ryktene om at han hadde et forhold til Tone var på det heteste.

Derfor dropper vi, kloke av skade, å dra på Falsk/Mathisens show fredag kveld.

Og det til tross for Ari visstnok skal komme dit også...

Zahid & Herodes
Herodes Falsk viser fra sin beste side, mens Zahid Ali sperrer opp øynene. Men hvor var Ari? Og Tone? (Foto: Paul Weaver/TV 2 Interaktiv)

01.des.2006 / 23:29:21

Kommentarer:
Postet av: Svend Aa

Dæven, du går oss i næringa! Må ikke avsløre sånt.

02.des.2006 @ 00:27:28
URL: http://www.seher.no
Postet av: linnslinnbind

hahahahahaha!

02.des.2006 @ 00:56:36

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/index.bd?fa=tb.add&id=2953096
desember 2006
ma ti on to fr
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
hitsimg